P. v/d Kraan

Accommodatie

Onbekend

SJZ JO13-2 vs Nieuwerkerk JO13-6

De laatste wedstrijd van het jaar was er een voor de beker. Sam is ziek en we hebben Timo van JO11-1 bereid gevonden in te vallen.

De wedstrijd begint en het is duidelijk dat de jongens aan elkaar gewaagd zijn. SJZ zit er boven op en staat prima te ballen. Er wordt via de binnenkant van de paal gescoord 1-0 voor SJZ. De jongens werken hard voor elkaar en het is een genot om naar te kijken. De beste helft van het seizoen. Ook de 2-0 valt. Ik noem dit keer geen spelers die gescoord hebben, want het is echt een team prestatie. Er wordt voorin druk gezet, middenveld speelt slim, verdedigd en valt aan en de verdediging is ondanks de afwezigheid van Sam ijzersterk.

De jongens merken dat het goed gaat en krijgen een beetje bravoure. Het begin van de tweede helft is SJZ iets minder. Het tegendoelpunt valt enigszins ongelukkig. Een hoge voorzet verdwijnt het goal in. 2-1. Zal het nog spannend worden? Beetje bij beetje wordt SJZ weer sterker en worden er mooie aanvallen opgezet. SJZ weet dan ook nog twee keer te scoren en echt grote kansen worden niet weggegeven. Jongens complimenten. De eerste helft was leuk om te zien en de tweede maakten jullie een iets mindere start goed.

Prettige dagen en alvast een gelukkig nieuwjaar voor alle lezers van dit stukje.