Protocol kunstgras - v.v. SJZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Protocol kunstgras

Protocol kunstgras

Protocol gebruik kunstgrasveld SJZ tijdens zomerstop.

De vereniging staat onder bepaalde voorwaarden toe
dat het kunstgras tijdens de
zomerstop gebruikt wordt.

Voorwaarden voor de seniorenteams:
  • Tijdens de zomerstop (vanaf 1 juni tot 1 augustus)zijn de kantine en de kleedkamers gesloten
  • Het hoofdveld kan op vrijwillige basis gebruikt worden door seniorenteams van SJZ. De teams geven vooraf aan het bestuur door op welke avonden en opwelke tijden zij gebruik wensen te maken van het hoofdveld, doch uiterlijk voor 1 mei.
  • De seniorenteams zijn verantwoordelijk voor de materialen die ze gebruiken. Na afloop van de training worden alle materialen van het veld verwijderd. Indien de teams niet aan deze voorwaarden voldoen, wordt de toestemming op tijdens de zomerstop op het kunstgrasveld te trainen met onmiddellijke ingang geweigerd. De aanvoerders van de teams tekenen hiertoe vooraf een verklaring.
  • Eventuele schade aan het veld of de materialen wordt direct gemeld bij het bestuur.
  • De toegang en het gebruik van het veld en de materialen is alleen toegestaan voor leden van SJZ.
  • Het terrein is tijdens de zomerstop gesloten. De aanvoerder ontvangt voor de bewuste avond een sleutel van het hek. Nadat alle leden van het team zichhebben gemeld, wordt het hek weer op slot gedraaid, zodat ongenode gasten geen gebruik gaan maken van het veld. Indien meerdere teams gebruik willen maken van deze faciliteit, wordt er vooraf een sleu
telplan opgesteld.
  • De vrijwilligers van de vereniging mogen niet worden belast met extra werkzaamheden als gevolg van het gebruik van het hoofdveld.


Voorwaarden voor de juniorenteams:
  • Het hoofdveld kan op vrijwillige basis gebruikt worden door juniorenteams van SJZ. Echter dient een juniorenteam onder begeleiding te zijn van een trainer of indien niet anders kan minimaal 1 volwassene. De leiders geven vooraf aan het bestuur door op welke dagen en tijden zij gebruik wensen te maken van het hoofdveld, doch uiterlijk voor 1 mei.
  • Voor de juniorenteams geldt dat er alleen in de maand juni extra getraind mag worden. In de maanden juli en augustus vindt er geen training plaats. 
  • De leider kan voor de training de sleutel van het hek ophalen bij André de Boer of Hans Olijerhoek. Nadat alle deelnemers aan de training zich hebben gemeld, wordt het hek weer op slot gedraaid, zodat ongenode gasten geen gebruik gaan maken van het veld. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!