ICT - v.v. SJZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ICT

ICT

ICT-commissie
De ICT-commissie houdt zich bezig met het op orde houden van de website van SJZ. Daarnaast wordt het SJZ informatiescherm en de internetaansluiting door de ICT-commissie beheerd. 

Nieuwe vvsjz.nl
In 2013 is er hard gewerkt aan het tot stand brengen van een nieuwe website. Doel hiervan is om de website een wat moderner uiterlijk te geven. Daarnaast moet het eenvoudiger worden om de website te beheren, zodat de taken beter verdeeld kunnen worden. Tot slot moeten er meer mogelijkheden komen om verschillende groepen binnen de club beter voor het voetlicht te brengen. Zowel commissies als sponsoren kunnen hiervan profiteren.

Op de nieuwjaarsborrel zal de nieuwe website gepresenteerd worden. Tot die tijd hebben wij de steun van jullie hard nodig. Wij hebben nu grotendeels de website neergezet, de inhoud moet echter komen van de commissies en van de teams zelf. Daarnaast vinden wij het natuurlijk leuk om te horen wat eventueel nog toegevoegd of verbeterd kan worden! 

De leden die zich hebben ingezet voor de nieuwe website:
Joris Scharpff
Sander de Groot
Joost v.d. Krogt
Edwin Wouters
Coen Franken
Frank Willemse
Koen de Bakker 

Contact
Wanneer je vragen of een suggestie hebt voor de site kun je contact opnemen met de webmaster.

'Stille' clubheld Jaap van Dijk

6 februari 9:00  Een mooi stuk op de site van Leidenamateurvoetbal.nl over Jaap van Dijk. Misschien niet bekend bij iedereen maar een belangrijke vrijwilliger bij SJZ. meer »

869x gelezen

SJZ krijgt €1.258,36 van Rabobank

24 oktober 13:45  Jullie hebben massaal gestemd op SJZ en het opknappen van de speeltuin. Dat heeft ons een prachtig bedrag opgeleverd!meer »

846x gelezen

Algemene Ledenvergadering

14 mei 11:30  Zet in uw agenda, maandag 18 juni 2018, Algemene Ledenvergaderingmeer »

1019x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!