Nieuwe kledinglijn voor SJZ - v.v. SJZ

Nieuwe kledinglijn voor SJZ

Zoals al eerder aangekondigd, is SJZ overgestapt naar een nieuwe kledingleverancier en een ander kledingmerk. De shirts worden de komende drie seizoenen geleverd door Intersport Leiden en zijn van het merk Robey. Als SJZ Promotie en bestuur zijn wij zeer content met de nieuwe kledinglijn en waren wij zeer verheugd deze afgelopen zaterdag te mogen onthullen. Als eerste mochten de nieuwbakken shirtsponsors de nieuwe kleding bewonderen, waarna het, na het eindsignaal van de derby, de beurt was aan de vele aanwezigen op Haasbroek. De eerste reacties zijn positief en verreweg de meest gehoorde opmerking ging over het feit dat het 'SJZ-groen' weer terug is. Mocht je zaterdag niet op Haasbroek zijn geweest, dan hierbij een afbeelding van de nieuwe shirts.
Tenue_voor.jpg  Tenue_achter.jpg

We zijn verheugd te melden dat de contracten zijn getekend met onze (deels nieuwe) sponsoren, voor de selectie, de jeugd en de overige senioren. De gebroeders Onderwater hebben zich met hun twee bedrijven voor de komende drie jaar aan SJZ verbonden.
Naast deze mooie nieuwe overeenkomst zijn wij erg blij te kunnen melden dat met een drietal sponsoren de contracten zijn opengebroken en verlengd. Zodoende zijn ook de komende drie seizoenen de namen van Lider Job (borst), Stucadoorsbedrijf Nils Slingerland (mouw) en Projectstoffering Leiden (rug) op de shirts van SJZ te zien.
Foto_Van_Vliet.jpg  Foto_Lider_job.jpg  Foto_Projectstoffering_Leiden.jpg Foto_Nils.jpgDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!