TPP met 3 spelers van jong Oranje te sterk voor SJZ Zaal 1. - v.v. SJZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

TPP met 3 spelers van jong Oranje te sterk voor SJZ Zaal 1.

TPP met 3 spelers van jong Oranje te sterk voor SJZ Zaal 1.

SJZ 1 (zaal)

5 - 9

TPP 2 (zaal)

Competitie

Mannen zaal, 1, Topklasse B

Datum

1 december 2014 21:00

Scheidsrechter

Karremans, R.H.

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen maandag speelde SJZ de thuiswedstrijd tegen het 2e team van TPP uit Rotterdam. Het eerste team van TPP speelt bovenin mee in de Eredivisie en levert 3 internationals aan Oranje. Het 2e team draait mee in de middenmoot in de Topklasse. Van dit team zijn 3 spelers geselecteerd voor jong Oranje wat volgende week maandag een interland tegen jong België speelt. Deze laatste 3 spelers lieten afgelopen maandag hun kunsten zien in de Klaverhal. 

SJZ startte matig. Maar naar mate de wedstrijd vorderde kon het redelijk partij geven. Voor het publiek viel er genoeg te beleven, maar liefst 14 doelpunten, helaas niet helemaal evenredig verdeeld. TPP schoot 9 keer raak en SJZ 5 keer. Het eerste kwart van de wedstrijd bleef de score wel in balans tot en met de 2-2. Daarna liep TPP in korte tijd uit naar een ruststand van 3-5. 

SJZ durfde het na rust niet aan om de tegenstander vast te zetten. Daar was het krachtverschil te groot voor. Dus leunde het achterover en wachtte het de kansjes af. Die kwamen zeker maar ondanks het stugge verdedigen kwamen die ook rond het SJZ doel. Het was jammer dat TPP de marge steeds op 3 doelpunten kon houden waardoor de wedstrijd wel interessant maar nooit echt spannend meer werd. 

Vlak voor tijd kreeg Fred nog een gele kaart en dat betekende de laatste tegengoal van de avond.

 

Nog 1 wedstrijd dit jaar. Maandag 8 december speelt SJZ om 21 uur thuis tegen Multicult.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!