SJZ ZAAL 1 speelt bijzondere bekerwedstrijd. - v.v. SJZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SJZ ZAAL 1 speelt bijzondere bekerwedstrijd.

SJZ ZAAL 1 speelt bijzondere bekerwedstrijd.

Simeko/vMarwijk&P 1 (zaal)

2 - 5

SJZ 1 (zaal)

Competitie

Mannen, 1, Groep 1 01

Datum

31 oktober 2014 19:00

Scheidsrechter

Jong, K.N. de

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen vrijdag speelde SJZ  zijn 2e bekerwedstrijd. Tegenstander was Simeko uit Leiden. Simeko heeft jarenlang op een zeer hoog nivo gepresteerd en komt tegenwoordig uit in de 1e klasse. Simeko speelt al jaren in dezelfde samenstelling, met de zaalvoetbal iconen “gebroeders van Marwijk” in de gelederen , en is door de jaren heen wel vaker zowel vriendschappelijk als in officiële wedstrijden de tegenstander van SJZ geweest. Inmiddels is er dan ook een vriendschappelijke band tussen de beide teams ontstaan. 

Wat de wedstrijd van afgelopen vrijdag extra bijzonder maakte is dat Sjaak de Boer, al jaren deel uitmakend van dit team, van de partij was. Sjaak , in het verleden een begenadigd zaal en veldvoetballer, is ernstig ziek. Als gevolg van de behandelingen die Sjaak moet ondergaan is hij niet altijd in staat te spelen. Gelukkig  voelde hij zich afgelopen vrijdag avond goed genoeg om in de 5-Meihal mee te kunnen spelen. 

Sjaak heeft in het verleden ook bij SJZ gezaalvoetbald. Beroemd waren zijn eindeloze scharen waarmee hij menig tegenstander het bos in stuurde. Op het veld hebben zowel SJZ als Stompwijkse Boys van zijn talent mogen genieten. Zo hebben een aantal van de huidige SJZ 1 zaalvoetballers in het verleden wel met Sjaak in een team gestaan. 

Het was dus een bijzondere avond waarbij de doelstelling niet  winst maar spelvreugde was. En daar zijn de teams goed in geslaagd.  

SJZ 1wenst Sjaak heel veel succes toe met de behandelingen tegen deze slopende ziekte en hopen ook volgend seizoen weer een balletje met hem te kunnen trappen.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!