Scheidsrechter

Karremans, R.H.

Accommodatie

Onbekend

En het hadden er 3 kunnen en moeten zijn.  FC Salaam uit Rotterdam heeft de hele wedstrijd tegen een achterstand aangekeken. SJZ heeft met 4-1 en 3 minuten voor tijd met 6-4 voor gestaan.

FC Salaam zette vanaf de aftrap druk op SJZ. Eindelijk kon SJZ daarom op de counter spelen en kregen de aanvallers ruimte voor hun acties. Dat leverde als snel de 1-0 op van Hans. Niet veel later werd een makkelijk gegeven vrije trap snoeihard door de SJZ muur geschoten, 1-1.Wouter deed dit kunstje na en SJZ stond weer in de plus. Dit wedstrijd beeld veranderde de eerste helft niet. FC Salaam vol op de aanval spelend en SJZ razendsnel eruit in de counter. Beide ploegen kregen veel kansen, Salaam met name vanuit de 2e lijn met zeer doelgerichte schoten. SJZ liep eerst uit naar 4-1 maar met de rust was het alweer 4-3. Opnieuw een vrije trap door de muur en een aanvaller die over het hoofd was gezien maakte dat de spanning voor de rust al terug was.

Na de rust voerde FC Salaam de druk verder op en een kwartier lang kwam SJZ niet aan voetballen toe. De gelijkmaker kon dan ook niet uitblijven. SJZ leek te breken maar Frank bracht SJZ terug op voorsprong en Wouter leek SJZ in veilige haven te hebben gebracht met de 6-4. Salaam wisselde de keeper voor een veldspeler. Een spectaculaire slotfase brak aan en SJZ leek stand te houden. In de zone dekkend werd “de man minder situatie “goed het hoofd geboden. Opnieuw kreeg Salaam een zeer makkelijk gegeven vrije trap. In het tumult wat daarbij ontstond kregen een speler van Salaam en Ad geel. Lang hoefde Ad niet naar de kant want voor de 3e keer vloog de bal door de muur het doel in. In de laatste seconden viel op ongelofelijke manier ook nog de 6-6. Vanuit een onmogelijke hoek werd de bal in de binnenkant van de kruising geramd, rolde over de doellijn via Ad het doel in. Eindstand 6-6.

Een eindstand die op zich terecht was. Maar als en nederlaag voelt.

De komende weken ligt de competitie stil en wordt er gebekerd in de zaal.