SJZ Zaal 1 kan OACN Boys één helft volgen. - v.v. SJZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SJZ Zaal 1 kan OACN Boys één helft volgen.

SJZ Zaal 1 kan OACN Boys één helft volgen.

OACN-Boys 1 (zaal)

8 - 4

SJZ 1 (zaal)

Competitie

Mannen zaal, 1, Topklasse B

Datum

22 september 2014 21:00

Scheidsrechter

Mulder, R.

Accommodatie

Onbekend

Opnieuw een nederlaag voor het eerste zaalteam. Nummer 4 van vorig seizoen OACN Boys uit Spijkenisse was met name in de 2e helft en maatje te groot. 

In de eerste helft gaf SJZ prima partij. Beide ploegen creëerde veel kansen en het was Arjan die de 0-1 binnen liep. Lang kon SJZ hiervan niet genieten. De 1-1 viel kort hierna. Maar SJZ bleef uiterst geconcentreerd spelen en liep niet onterecht uit naar 1-3. De 2e SJZ goals was een prachtig doelpunt van invaller Daniel Coret, die een prima wedstrijd speelde. Vlak voor de rust viel nog de 2-3. 

Het strijdplan voor de 2e helft was de voorsprong zo lang mogelijk vasthouden en als het even kon er ééntje bij prikken. Maar zo liep het niet. Binnen 3 minuten had OACN Boys de achterstand omgebogen tot een 4-3 voorsprong. Hans had dusdanig veel last van een blaar dat spelen vrijwel onmogelijk was. En Eric ging bij de 4e goals door zijn rug. Dus zonder wissels moest tegen een ontketende tegenstander een achterstand worden weggewerkt. Na de 5-3 maakte SJZ nog wel de 5-4 in een overtal situatie na een gele kaart. Maar keer op keer liep SJZ zich stuk op de felle verdediging met legio counters tot gevolg. Dit leverde nog 3 tegendoelpunten op waarmee de eindstand op 8-4 kwam. 

Een kansloze nederlaag uiteindelijk. Volgende week maandag speelt SJZ om 21.00 uur in de Klaverhal tegen Watergras. Een tegenstander  waartegen SJZ mogelijk wat meer kans maakt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!