SJZ ZAAL 1 klaar voor strijd om algeheel periodekampioenschap Hoofdklasse C ? - v.v. SJZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SJZ ZAAL 1 klaar voor strijd om algeheel periodekampioenschap Hoofdklasse C ?

SJZ ZAAL 1 klaar voor strijd om algeheel periodekampioenschap Hoofdklasse C ?

SJZ 1 (zaal)

7 - 4

WIA 1 (zaal)

Competitie

Mannen zaal, 1, Hoofdklasse C

Datum

14 april 2014 21:00

Scheidsrechter

Degreef, D.J.

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen maandag speelde SJZ de laatste competitiewedstrijd. Tegenstander was het sterke WIA uit Rotterdam. SJZ speelde een eindelijk weer eens puike wedstrijd. Het aanvallend spelende WIA kreeg  niet veel ruimte van SJZ, de ruimtes werden als vanouds klein gehouden. In de counter was SJZ zeer doeltreffend. Abe en Fred waren niet zelfzuchtig en vonden de vrijstaande mannen die de bal voor het intikken hadden. Prima uitgespeelde goals dus. SJZ ging maar liefst met een 4-0 voorsprong de rust in. 

Dat het nog niet gespeeld was bleek direct vanaf de aftrap. WIA ging er nog vol voor. SJZ ging mee in de fysieke strijd en met name Frank Willemse, SJZ speelde met 1 wissel door blessures van Arjan en Perry en afwezigheid van Hans, stond verdedigend zeer sterk te spelen. Toch viel na een minuut of 5 de 4-1. Vanaf de aftrap bracht SJZ de marge weer op 4 goals. SJZ speelde de wedstrijd rustig uit, ondanks dat WIA druk op de bal zette. De eindstand was 7-4. 

Dit was zeker de beste wedstrijd van SJZ in weken. SJZ heeft in 5 wedstrijden de 6 punten voorsprong op de nummer 2 zien veranderen in 6 punten achterstand. SJZ eindigt in het debuutjaar in de Hoodfklasse C als 2e. Wat natuurlijk zeer verdienstelijk is, maar toch …… er zat meer in.   

Omdat SJZ de eerste periode heeft gewonnen speelt het nu tegen de winnaar van de 2e periode een beslissingswedstrijd om het algehele periode kampioenschap. Tegenstander is Multicult met onder andere Ali Boussaboun in de gelederen. In de competitie won SJZ de uitwedstrijd  tegen deze tegenstander me 6-7 maar ging het in de Klaverhal kansloos met 0-4 onderuit. 

De beslissingswedstrijd wordt vrijdag 25 april om 20:15 uur gespeeld in Sporthal Leidschenveen. Het adres van de Sporthal, vlak bij het ADO Stadion, is Vaz Diasdreef 20 in Den Haag. Wint SJZ deze wedstrijd dan volgt er nog één wedstrijd voor promotie naar de Topklasse.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!