Ook laagvlieger Mazzelstars verslaat SJZ ZAAL 1. - v.v. SJZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ook laagvlieger Mazzelstars verslaat SJZ ZAAL 1.

Ook laagvlieger Mazzelstars verslaat SJZ ZAAL 1.

SJZ 1 (zaal)

2 - 3

Maz. Stars 1 (zaal)

Competitie

Mannen zaal, 1, Hoofdklasse C

Datum

31 maart 2014 21:00

Scheidsrechter

Stuivenwold, B.

Accommodatie

Onbekend

Opnieuw een nederlaagvoor SJZ ZAAL 1. Mazzelstars, nog strijdend voor behoud in de hoofdklasse, versloeg SJZ met 2-3. 

SJZ begon goed, stond verdedigend goed en kwam door Hans op 1-0. Het tempo, bepaald door de tegenstander,  lag zeer laag. SJZ sukkelde hierdoor in slaap en een versnelling leverde de 1-1 en 2 minuten later door slap verdedigen de 1-2. Een kolfje naar de hand van het stug verdedigende Mazzelstars. Al voor de rust begon SJZ met het vastzetten van de tegenstander wat 2 gevolgen had. Veel kansen voor SJZ en veel counters van de tegenstander. 

In de 2e helft eenzelfde beeld. SJZ voerde het tempo verder op en kreeg zeer grote, bijna niet te missen kansen. Slechts 1 werd benut. De tegenstander had over “mazzel” weinig te klagen want de doelman, normaal geen zekerheidje,  was niet te passeren. De counters leverde uiteraard ook kansen op voor Mazzelstars. Daaruit scoorde ze niet, wel uit een corner waarbij SJZ opnieuw te slap verdedigde. Hoewel SJZ nog veel tijd had voor de gelijkmaker (en meer) en deze ook wel verdiende gezien het grote aantal kansen werd er opnieuw verloren. 

Met 3 punten uit de laatste 5 wedstrijden is de titel uit zicht. Nadat op 14 april de laatste competitiewedstrijd thuis tegen WIA uit Rotterdam wordt gespeeld kan SJZ zich opmaken voor de wedstrijd om het algehele periode kampioenschap in hoofdklasse C. Waar, wanneer en tegen wie deze wedstrijd wordt is nog niet bekend.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!