Hoogeveenseweg 1
2771TA
BOSKOOP
tel. 0172-213686

Velen hadden zich ingesteld op een leuke competitie wedstrijd maar dat was voor SJZ 5 deze zaterdag niet aan de orde. Zij mochten opdraven op sportpark Floreant voor een heerlijke bekerclash. SJZ wilde zich weer laten zien na de nederlaag van vorige week en dus werd het voor coach Wouters weer een flink gepuzzel met de vele afwezigen om toch een zo goed mogelijk team op de been te brengen. Dat er een goed team op de been gebracht was kon je zeker wel zien in de eerste helft. Hoewel de sterspeler de eerste helft het doel moest verdedigen domineerde SJZ de eerste helft. Dat resulteerde in een mooie goal van Karreman. Ook de fase daarna was SJZ de betere ploeg alleen beloonde de ploeg zichzelf niet met nog een doelpunt voor de rust. Net als je denkt dat SJZ hem toch nog maakt krijgen ze hem aan de andere kant tegen door een van richting veranderd schot en zo gingen ze met 1-1 de rust in. Coach Wouters deed nog een paar wisselingen om te proberen de overwinning over de streep te trekken. Helaas werkte zijn tactiek een stuk minder dan gehoopt en kreeg SJZ al snel de 2-1 om de oren. Maar SJZ gaf niet op en gooide er wat meer strijdlust in en uiteindelijk beloonde SJZ zichzelf met een goede 2-2 gemaakt door Van Klink. Uiteindelijk ging SJZ alles of niks spelen en toen kregen ze helaas de deksel op de neus door de 3-2 tegen te krijgen en zo verloor SJZ voor het eerst in 1.5 jaar tijd 2x op rij. Is er sprake van een kleine crisis? Dat laten we aan de experts over. Een ding weten we wel zeker, dit seizoen zijn we niet meer te bewonderen in de beker.