Dekentjes en Schoenenbeurs - v.v. SJZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Dekentjes en Schoenenbeurs

Dekentjes en Schoenenbeurs

Football Factory 3

2 - 3

SJZ 5

Competitie

6e klasse 01

Datum

27 november 2021 13:00

Scheidsrechter

G. Minnema

Accommodatie

Sportpark Universitair Sportcentrum

Een mooie grasmat, een zonnige dag, lekker temperatuurtje en een voetbal. Allemaal redenen voor een mooie zaterdag om te voetballen. Helaas was dit allemaal niet aanwezig op zaterdag 27 november. Kort kunstgras, regenbuien, koude wind en geen voetbal meegenomen. Dat waren de omstandigheden voor het elite team van SJZ om Football Factory 3 te laten zien wat voetbal is.

 

De voorbereidingen gingen helaas weer, zoals de afgelopen periode vaker gebeurt, niet vlekkeloos. Bondscoach Wouters verkoos een schoenenbeurs boven de wedstrijd, spelers die er alles aan deden om de wedstrijd af te lasten en de ballen waren weer eens spoorloos verdwenen. Gelukkig liet het vrouwenteam van Football Factory het goede voorbeeld zien en het team kon de motivatie weer vinden om een mooi potje voetbal te spelen.

Na een warming up van ongeveer 2 minuten ging de wedstrijd van start en SJZ begon sterk aan de wedstrijd. M. van de Velde had het op zijn heupen en maakte de ene actie na de andere. Zijn goede spel was niet het enige wat de reserve spelers warm maakte, teammanager Claassen had zich goed voorbereid en had warme kleedjes meegenomen!

Het goede spel zette SJZ door en dat leidde tot de eerste goal van M. van de Velde, een wonderschone goal van T. van Klink en tot slot de derde van T. Bonte. Met een 0-3 voorsprong ging SJZ aan de thee. Interim bondscoach T. Lemmerzaal besloot wat meer ervaring in de tweede helft te brengen. In de eerst helft stond namelijk maar één speler ouder dan 25 in het veld.

De ervaring in de tweede helft zorgde niet voor een echte verbetering en Football Factory besloot tweede helft meer druk te zetten.

Gelukkig hield het team zich staand en sloot de wedstrijd af met een 2-3 overwinning na twee ongelukkige tegen doelpunten. SJZ had wel nog wat kansen de tweede helft. W. Willemsen kwam bijvoorbeeld na een mooie steekpass voor de goal en probeerde de keeper te passeren door een sluw lobje, helaas trapte de keeper daar niet in.

 

De Boele ging deze keer naar, de net uit Oostenrijk teruggekeerde, F. Joubij. De spits had overduidelijk zijn skischoenen nog aan, want na een sublieme voorzet van N. Van de Velde wist Joubij het net niet te vinden. De Boele was uiteraard nog nooit zo terecht geweest.

Joubij speelde waarschijnlijk afgelopen zaterdag zijn laatste wedstrijd van het seizoen vanwege zijn tijdelijke vertrek naar Oostenrijk om als skileraar te gaan werken. In het interview met de auteur van dit verslag gaf Joubij aan het team veel succes te wensen en hij zal het team uiteraard blijven volgen!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!