Nieuweweg 6
2381NW
ZOETERWOUDE
tel. 071-5809073

Zaterdag 6 november ’21 om kwart over 3 stond er een belangrijke pot op het programma voor de mannen van zaterdag 5. Aangezien we al 3 keer achter elkaar verloren hebben, wat voor het laatst zo’n 5 seizoenen geleden gebeurd is, was het wel weer hoog tijd om 3 punten te pakken. Daarvoor leende Oegstgeest zich als een goede tegenstander voor, aangezien zij ook een stroeve start kennen, met maar 3 punten uit de eerste 4 wedstrijden.

SJZ trad wederom met Thijs Lemmerzaal op doel, hoewel die de eerste helft weinig tot niets hoefde te doen, omdat SJZ veruit de bovenliggende partij was.
Dat leidde al vroeg tot doelpunten van onder andere Marc van der Velde en Tommy van Klink. Toen eenmaal het rustsignaal klonk stond het al 4-0 voor SJZ.

De 2e helft besloot Oegstgeest toch meer de aanval te zoeken om toch nog op het scorebord te komen.
Dat lukte zowaar 2 keer maar omdat SJZ ook nog 2 keer wist te scoren werd de wedstrijd met 6-2 gewonnen.
Hopelijk betekend dit dat SJZ de smaak weer te pakken heeft en meer overwinningen weet te pakken.

Uiteindelijk hebben we de dag met alle plezier afgesloten bij eerst Woo Ping en tot slot nog onszelf heerlijk zitten bezatten in Roebels.
Al met al een zeer geslaagde dag voor de mannen van zaterdag 5.