Altijd Blijven Lachen - v.v. SJZ

Altijd Blijven Lachen

SJZ 5

1 - 4

Noordwijk 7

Assist: Lars Vijn

Competitie

6e klasse 01

Datum

20 november 2021 14:30

Scheidsrechter

R. Wouters

Accommodatie

Sportpark Haasbroek
Nieuweweg 6
2381NW
ZOETERWOUDE
tel. 071-5809073

Dat de meeste Heren van SJZ 5 er alles aan doen om een wedstrijd te winnen werd afgelopen zaterdag maar weer is bewezen. Zo werd er een 100% penalty voor Noordwijk door gelegenheidsscheidsrechter Van der Velde weggewoven en probeerde Van Klink als 12e man in de 2e helft te beginnen. Jammer genoeg waren er ook spelers bij die weinig zin hadden in een overwinning. Zo tikte keeper Lemmerzaal de bal over zijn eigen doellijn, gaf Berendse een prachtige assist op de spits van Noordwijk en gaf Joubij de voorkeur aan de wintersport i.p.v. het Afvoerputje. Hopelijk zitten alle spelers in de toekomst op 1 lijn!

 

Op een slecht bespeelbaar veld nam SJZ 5 het op tegen de Heren van Noordwijk 7. SJZ heeft tot nu toe een lastig seizoen. Dit komt natuurlijk gedeeltelijk door alle afwezigen en blessures maar ook het spel is nog niet zoals het ooit geweest is. Het Afvoerputje begon goed aan de wedstrijd. De aanval werd gezocht en ook vaak gevonden. Dit resulteerde in een 1-0 voorsprong. Een goeie diepe bal op Vijn werd afgelegd op de teruggekeerde Lemmerzaal. Hij bleef rustig en schoof de bal achter de doelman. Helaas kon SJZ niet lang genieten van de voorsprong. Een vrije trap voor Noordwijk werd door Berendse panklaar gelegd voor de spits van Noordwijk. Voor hem dan ook een koud kunstje om de bal in het net te leggen. Hier bleef het niet bij. Na een fout achterin kon de aanvallende middenvelder van Noordwijk zo doorlopen richting de keeper. Gelukkig kon Karreman hem nog tackelen. Dit was natuurlijk 100% een penalty maar tot ongenoegen van Noordwijk legde scheidsrechter Van der Velde de bal niet op de stip. Hierdoor stond er een ruststand van 1-1 op het bord.

Na een geruststellende speech van Bondscoach Wouters (of is het toch Routers?) hadden alle spelers weer zin in de 2e helft. Meneer Van Klink nog iets meer dan de rest. Ondanks dat hij in de rust gewisseld was, stond hij toch netjes aan de aftrap. Hoewel de spelers van SJZ hier geen problemen mee hadden, waren de spelers van Noordwijk toch iets minder enthousiast. Hierdoor kon Van Klink richting de reservebank vertrekken. De 2e helft ging hetzelfde van start als de 1e en SJZ zocht weer gretig de aanval. Jammer genoeg bleef de goal uit en begon Noordwijk steeds meer in zichzelf te geloven. Dit zorgde voor een 2-1 voorsprong voor de Noordwijkers. Hier hielt de narigheid nog niet op. Zo raakte Claassen (ja, die trompetter) en Barnhoorn geblesseerd. Beterschap heren! Om het nog wat zuurder te maken voor iedereen, besloot doelman Lemmerzaal de bal in zijn eigen doel te schoppen. Hierdoor was het verzet van de Zoeterwoudenaren gebroken en kregen ze zelfs nog een 4-1 om de oren. Gelukkig bleven de Heren van SJZ niet al te lang sip en gingen ze bijna rennend naar de kleedkamer, opzoek naar een lekker (on)verdiend pilsje. Ook deze zaterdag was de sfeer weer beregezellig op Sportpark Haasbroek en gingen de Heren van het 5e alsnog vrolijk op huize aan. Dat de Heren vroeger goed hebben opgelet tijdens Bassie en Adriaan is wel duidelijk. Het beroemde motto ‘’Altijd Blijven Lachen’’ zit helemaal snor bij het Afvoerputje!

 

De Boele ging, u raadt het al, naar keeper Lemmerzaal. Na een fantastische speech van Van der Helm (hulde hiervoor!) kreeg Lemmerzaal de Boele in handen gedrukt. Hopelijk hoeft Lemmerzaal in de toekomst niet al te vaak te keepen want hij heeft inmiddels wel bewezen dat hij hier niet erg goed in is. Volgende week staat Football Factory op het programma. De SJZ’ers gaan hun uiterste best doen om 3 punten weg te snoepen bij hun concurrent!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!