SJZ ZAAL 1 behaalt zwaar bevochte overwinning op HBSS in het Topsportcentrum. - v.v. SJZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SJZ ZAAL 1 behaalt zwaar bevochte overwinning op HBSS in het Topsportcentrum.

SJZ ZAAL 1 behaalt zwaar bevochte overwinning op HBSS in het Topsportcentrum.

HBSS 1 (zaal)

1 - 2

SJZ 1 (zaal)

Competitie

Mannen zaal, 1, Hoofdklasse C

Datum

24 februari 2014 21:00

Scheidsrechter

Keijzer, G.

Accommodatie

Onbekend

Opnieuw mocht SJZ spelen in het schitterende topsportcentrum in Rotterdam. Tegenstander was HBSS wat na een goede start is weggezakt naar de 8e plaats. Maar daar was weinig van te merken. HBSS, spelend met 3 wissels, was duidelijk gemotiveerd om het koploper SJZ lastig te maken. Het speelde zeer scherp en fysiek. Volgens de scheidsrechter binnen de regels. 

De eerste kansen waren voor HBSS. Tot 2 maal toe kon met alleen op Ad af in een counter na balverlies. Toch was het Wouter die na een goede combinatie met Hans, nu echt terug van zijn blessure, de 0-1 maakte. Kort daarna maakte Fred na een opnieuw een combinatie met Hans er zelfs 0-2 van. De 0-3 had ook moeten vallen maar een grote kans werd gemist.

 HBSS deed er duidelijk nog een schepje bovenop. Het zette SJZ direct vast. Ad kon vaak niet anders dan de bal uitgooien naar de diepste man, opbouwen van achteruit was vrijwel niet mogelijk. Vlak voor de rust viel de 1-2 uit een corner. De bal werd hard voor het doel langs gespeeld en bij de 2e paal binnen getikt. 

De 2e helft veranderde weinig aan het spelbeeld. De druk op het SJZ doel bleef. SJZ stond verdedigend goed en het gevaar kwam met name van schoten uit de 2e lijn. Maar SJZ creëerde zelf ook zeer weinig in de 2e helft. In de slotfase wisselde HBSS bij balbezit de keeper voor een extra speler om de gelijkmaker te forceren. Het bleef nu niet bij schoten uit de 2e lijn maar HBSS zocht en vond steeds de vrijstaande man. Dat leverde kans op kans maar de gelijkmaker bleef uit. 1-2 winst. 

Concurrent MVV verloor opnieuw, voor de derde maal op rij. Met 6 verliespunten minder speelt SJZ nog 6 finales voor promotie naar de Topklasse van het landelijke zaalvoetbal. Maandag 3 maart speelt SJZ om 21.00 uur  in de Klaverhal tegen Multicult.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!