Scheidsrechter

W. Willems

Accommodatie

Onbekend

De derde thuis wedstrijd op rij stond afgelopen zaterdag op het programma. Het is de eerste competitie wedstrijd. Het is heerlijk weer en de jongens hebben er zin in.

De eerste helft beginnen de jongens wat onzeker. Er wordt soms wat te laconiek verdedigd. SJZ is wel de betere ploeg, maar komen toch met 0-1 achter. De schouders worden er onder gezet. Ties weet heel mooi de 1-1 binnen te schieten. SJZ wordt sterker en komt terecht op 2-1. Een mooie boogbal van Sieb over de keeper heen. Willem maakt weer de nodige meters en weet regelmatig ballen te veroveren. Pim maakt zijn doelpuntje weer, na een mooie steekbal van Ties. 3-1. Net als je denkt dat het niet meer verkeerd kan gaan, omdat ze de wedstrijd aardig onder controle hebben, maakt Voorschoten er 3-2 van. Via de kaatsende Niek wordt er nog wel voor gevaar gezorgd, maar zonder resultaat.

Na de rust gaat het spel verder zoals in de eerste helft. SJZ is beter dan de tegenstander, maar er is wat pech in de afronding. Twee keer paal en een mooie kopbal, vanuit een gevaarlijke Corner van Noah, die net voorlangs gaat. Bram zet druk aan de rechter kant, waardoor de bal verover kan worden. Voorschoten komt er soms, met een lange bal over de verdediging, doorheen. Daar heeft het team het nog moeilijk mee. Maar een lastminute sleiding van Finn en andere goede verdedigende acties van Sam, Givan en Lars, voorkomen erger. Daarnaast weet Dirk ook nog ter nauwer nood een schot te keren. In het laatste deel valt Jens, één van de motorren op het midden veld, uit. Het is billen knijpen tot het einde. De jongens winnen terecht, maar moeizaam met 3-2!