Aanmelden als beheerder - v.v. SJZ

Aanmelden als beheerder

Aanmelden als teambeheerder

Ieder team van SJZ krijgt de mogelijkheid een eigen teampagina te onderhouden op de website. Op deze teampagina kan informatie van het team zoals leiding & spelers en wedstrijdverslagen worden vermeld. Van ieder team kan 1 speler het teambeheer op zich nemen. Hartstikke leuk om te doen en ook nog eens heel eenvoudig.

Het beheren van een teampagina brengt leuke mogelijkheden, maar ook verantwoordelijkheid met zich mee. Zo mogen informatie en foto's alleen betrekking hebben op voetbalactiviteiten en het eigen team en dien je te zorgen dat de informatie over je team up-to-date is. Andere informatie dan over het team dient via de contentbeheerder aangeleverd te worden. De contentbeheerder is verantwoordelijk voor het toezicht op de content die wordt geplaatst. Misbruik kan door iedere bezoeker van de website worden gemeld.

Wil jij de beheerder worden van de pagina van je team, meld dat dan via het onderstaande formulier. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een inlognaam en wachtwoord waarmee je aan de slag kunt gaan.

Contactpersoon voor de beheerders is Sander de Groot.

NB. 1 Wil je je autorisatie opzeggen of ben je je inloggegevens kwijt, stuur dan een mail naar gebruikersbeheer@vvsjz.nl


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!