Veel gezeligheid en lol bij SJZ XXL swingo en pubquiz

14 maart 2021 16:15


Het gaat net iets te ver om te zeggen dat Chiel de Boer, Leon van der Hoeven en Dennis Wouters sinds zaterdag 13 maart bekende Nederlanders zijn. Het zijn wel bekende SJZ-ers. Zij schreven namelijk de XXL Swingo en de SJZ-pubquiz op hun naam.

Het digitale festijn was een initiatief van de selectie van SJZ.
Dat de selectiespelers op de groene (kunst)grasmat goed uit de voeten kunnen, was al bekend. Maar de selectiespelers blijken ook op het digitale strijdtoneel heel wat in hun mars te hebben.

De allereerste Swingo in de clubgeschiedenis plus de SJZ-pubquiz werden een succes. Achter de schermen hebben veel mensen bergen werk verzet om er een avondvullend programma van te maken. Dat is glansrijk gelukt.
Nu al hulde voor alle mensen die dat gerealiseerd hebben. Waardering voor hen.

De avond werd gepresenteerd door Guus de Goede die, naast het aanvoerderschap van het vlaggenschip, nu ook zijn verantwoording nam. Het ging hem prima af.

SWINGO 1
De eerste ronde van de Swingo (geraden moest worden welk muzieknummer te horen was en dat moest op een ‘bingo-kaart’ worden aangekruist) werd een prooi voor Chiel de Boer. Hij voetbalt zelf niet, maar werd door zijn kameraad Mark van Rijn overgehaald om toch mee te doen.
“Ik vond het een leuk spelletje al moet je wel geluk hebben dat net de nummers worden gespeeld die op mijn formulier staan. Het was een gezellige bezigheid waar ik zeker van heb genoten.”

SWINGO 2
De tweede Swingo werd een prooi voor Leon van der Hoeven. Ook hij was aangenaam verrast met de hoofdprijs, een VIP-behandeling bij een thuiswedstrijd van SJZ-1.
Leon van der Hoeven, zelf éénmalig speler in SJZ 1 (op 9 november 2003 debuteerde hij in Rijpwetering tegen ROAC'79) beleefde met zijn partner veel lol aan de avond. “Heerlijke muziek, een drankje er bij, lekker interactief en we steunden SJZ in deze best lastig tijd. Een combinatie die voor herhaling vatbaar is.”

SJZ-PUBQUIZ
De SJZ-pubquiz kende vooral Veel verrassende vragen, zoals nutteloze voetbalfeitjes: hoeveel reclameborden hangen er langs het hoofdveld, hoeveel rijen banken telt de tribune en waar is de bal op de wedstrijdfoto waar de bal was ‘weggewerkt’.

Dennis Wouters, enthousiast speler in een recreatieteam, kwam als beste uit de bus. Van een leien dakje ging het zeker niet.
“Het waren heel lastige vragen, ik heb meerdere keren moeten gokken en dat pakte dus goed uit. Het was een hartstikke gezellige avond met vrienden.”
Hij haast zich eraan toe te voegen dat de corona-regels uiteraard keurig in acht werden genomen. Hij hoopt dat het online festijn een vervolg krijgt, al is het nog leuker als de Swingo en quiz dan in het clubhuis kunnen plaatsvinden.

Onder genot van een drankje en een hapje vanuit de meegeleverde pakketjes, was het genieten van leuke, verassende vragen en een zeer gevarieerde muziek-swingo. 

 

De winnaars zijn:

Swingo ronde 1: Chiel de Boer

Swingo ronde 2: Leon vd. Hoeven

Pubquiz: Dennis Wouters

 

Iedereen die meegeholpen heeft om deze avond mogelijk te maken wordt hartelijk bedankt!
Dit is voor herhaling vatbaar. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!