Penalty bokaal 2023 - v.v. SJZ

Penalty bokaal 2023

10 mei 2023 12:30

Jeugdcommissie

Na de ochtend activiteiten op Sportpark Haasbroek was het om 14:oo uur weer tijd om in te schrijven voor de Penalty bokaal. Deze was weer verdeeld in 4 leeftijd categorieën nl. 6 t/m9, 10 t/m 13, 14 t/m 18, en 19 en Ouderen. Na af loop van de inschrijf tijd was het tijd om aan te vangen voor de penalty’s. In totaal hebben 96 mensen zich ingeschreven.

De strafschoppen werden gejureerd door vakbekwame scheidsrechters nl. Marco Vaartjes, Marianne van der Voet, Ton Zaal en Mevr. Zaal, en Peter van der Kraan. Deze 5 vakbekwame mensen hadden een zware taak om het verloop van de penalty bokaal tot een 4-tal overwinnaars te begeleiden.

De winnaars maken wij zo bekend maar eerst hulde aan de keepers, voor de 6 t/m 9 waren het Jack Mooijman en Siep Vaartjes, de 11 t/m 13 werd vertegenwoordigt door Djovy van Schooten en Duuk
Vroege, de 15 t/m 17 werd alleen verdedigt door Valentijn van Zelst, De 19 en Ouder werden de penalty’s gestopt door Stephan de boer die tevens in de gelegenheid werd gesteld om zijn strafschoppen reeks af te vuren op Wouter van Klink.

Bij de 19 en Ouder was Guus van der hoeven te sterk voor Stephan de Boer. Maar deze moest ook
penalty’s nemen en dergelijkere tijd de penalty’s stoppen wat iets te veel voor hem werd en ook nog
eens alles stoppen zonder keepers handschoenen was te veel van het goede. Hierbij is Stephan ook wel als 2 e geeindigd.

Bij de 15 t/m 17 was het een spannende strijd tot het laatste moment. Deze gasten waren nog bezig
toen de andere 3 categorieën al klaar waren. Het leidende duo Ton zaal en zijn vrouw hadden er een zware kluif aan want de winnaar werd pas beslist na een reeks van 7 Penalty’s waarna Stef de Haas als enigste de 8e in het net schoot. Hulde aan de 4 nummers 2 nl. Bas de Heiden, Luuk van Rijn, Klaas preijs en Maxime van Zanten. Bij de groep van 10 t/m 13 ging de eerste plek naar Rafael Heijboer en de 2e plek naar Jayden Brasil.

Bij de 6 t/m 9 is als eerste geworden Pim Onderwater en 2e Nick Vurens deze penalty reeks werd pas beslist na de 5e penalty. De winnaars en de keepers werden getrakteerd op een financiële vergoeding na afloop waarna het feest gedruis nog door ging op sportpark Haasbroek.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!