ADO Den Haag ontvangt delegatie SJZ - v.v. SJZ

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ADO Den Haag ontvangt delegatie SJZ

ADO Den Haag ontvangt delegatie SJZ

1 maart 2023 13:45


Lider Job, hoofdsponsor van SJZ, was op vrijdag 20 februari Wedstrijd- en Balsponsor van de wedstrijd tussen eerstedivisieclub ADO Den Haag en koploper PEC Zwolle.
Benny van Wieringen, directeur van Lider Job Uitzenden - Detacheren – Payrolling, had enkele SJZ-getrouwen die tevens supporter zijn van ADO Den Haag uitgenodigd om als eregasten de wedstrijd bij te wonen.

Het werd een memorabele avond. Vooral omdat de formatie van de Haagse trainer Dick Advocaat lijstaanvoerder PEC Zwolle versloeg.

Eerder in het seizoen had ADO (Alles Door Oefening) de uitwedstrijd ook al gewonnen van PEC (de afkoring van Prins Hendrik & Ende Dispereert Nimmer Combinatie!). Maar zeker ook omdat de ‘Zoeterwoudse’ afvaardiging na de nieuwe winstpartij op de foto ging met enkele spelers van de geelgroene Haagse trots.

Op de foto zien we vanaf links: mascotte Storky, Titouan Thomas, Mario Hensing (SJZ), Silvinho Esajas, Ron Slingerland (SJZ), doelman Sonny Stevens, René de Haas (SJZ), Benny van Wieringen (directeur Lider Job, tevens hoofdsponsor SJZ) en ADO-talent Finn van Breemen. Op de voorgrond aanvoerder Boy Kemper. (Foto: PR).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!