SJZ niet slagvaardig genoeg tegen 2e-klasser ASC: 2-4 - v.v. SJZ

SJZ niet slagvaardig genoeg tegen 2e-klasser ASC: 2-4

31 augustus 2022 22:45


SJZ heeft op dinsdagavond 30 augustus het oefenduel tegen ASC met 2-4 verloren. De club uit Oegstgeest (vanaf dit seizoen spelen de rood-zwarten in de tweede klasse in de zaterdagcompetitie) hadden halverwege een 0-3 voorsprong. Na de thee kwam SJZ wat beter voor de dag.

ASC, een van de oudste verenigingen van ons land, ging op Haasbroek voortvarend van start. De bezoekers hadden de zaken beter onder controle dan de volgelingen van trainer Arie van Duijn.
Dat resulteerde in een 0-3 ruststand. Na de pauze verkleinde Corné Berg de achterstand tot 1-3. Vervolgens was het weer de beurt aan ASC om te scoren, vervolgens bepaalde Daan van Rijn de eindscore op 2-4.

Volgens aanvoerder Guus de Goede was ASC een sterke tegenstander waar SJZ onvoldoende een antwoord op had. “We waren niet fel genoeg, zeker in de eerste helft waren wij aan de bal ondermaats. Voor ons was het wennen aan het systeem. Verder was bij ons, vond ik, de onderlinge afstemming onvoldoende en kwamen we afspraken niet na."

VOLGENDE WEDSTRIJDEN

Zaterdag 3 september om 14.30 uur speelt SJZ 1 in en tegen Gouda. Het gaat om een bekerwedstrijd.
SJZ 2 gaat zaterdag op bezoek bij Roodenburg 2. Aftrap om 12.00 uur.

Dinsdag 6 september staat het oefenduel SJZ 1 – SEV 1 op Haasbroek op het programma. Aanvang 20.15 uur.
Op hetzelfde tijdstip spelen de tweede elftallen van SJZ en SEV ook tegen elkaar op Haasbroek. Strijdtoneel is dan veld 3.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!